AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Trobada comarcal d’associacions de dones del Pla d’Urgell a Bellvís

Aquest esdeveniment va servir per commemorar el Dia internacional de la Dona

06/03/2023

Més de dues-centes persones van assistir aquest diumenge, 5 de març,  a l’acte institucional de commemoració del Dia internacional de la Dona al Casal Cultural Sebastià Serrano de Bellvís.  L’acte, organitzat per l’Associació de Dones del Pou de l’Or de Bellvís, va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Bellvís,  de la Diputació de Lleida, la Federació de dones del Pla d’Urgell i el Consell Comarcal. Van assistir-hi, entre d’altres, l’alcalde de Bellvís i president de la Diputació, Joan Talarn, el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rafel Panadés, la diputada d’Igualtat de la Diputació de Lleida, Helena Martínez, la presidenta de la Federació de Dones del Pla d’Urgell, Montse Lorite, i la presidenta de l’Associació de Dones del Pou del’Or, Teresa Pijuan, a més de la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Bellvís, Maria Farrera.

La trobada va començar a les cinc de la tarda amb el parlament de les autoritats i, tot seguit, la representació de l’obra “Bruixes i dones fosques” en què Assumpta Mercader va explicar llegendes de dones poderoses, amb l’acompanyament al piano de Maria Carretero. Per tancar l’acte institucional la presidenta de la Federació de Dones del Pla d’Urgell, Montse Lorite , va llegir el manifest. L’acte va finalitzar amb un aperitiu-berenar per a totes  les assistents.

L’Ajuntament de Bellvís vol agrair a l’Associació de Dones del Pou de l’Or per l’organització de l’acte, a la Federació de Dones del Pla d’Urgell per haver triat Bellvís per celebrar aquesta trobada comarcal, i a totes les associacions de dones que van participar.