AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Selva Nua inaugura el Festival Saó de Música de Bellvís

03/03/2024

Dissabte dia 2 de març s’inaugurava la primera jornada del Festival Saó de música de Bellvís. Un festival novell que neix amb la voluntat de difondre la música en directe en un format proper per fer de l’actuació una experiència musical més intima que acosti els intèrprets i els espectadors.  Per aconseguir aquest objectiu, a més de l’espai de la sala polivalent del Casal Cultural Sebastià Serrano que uneix qualitat musical i proximitat artística, al vestíbul de la sala, hi ha servei de bar que permet compartir i parlar sobre el concert entre el públic però també amb els propis intèrprets.

En aquesta sessió, Selva Nua va oferir les cançons del seu disc Momentani. Els músics van captivar el públic i la virtuosa veu de Joana Jové va fer de la vetllada un magnífica experiència  que el públic va saber agrair amb una sincera ovació al final del concert.

El proper concert, el dia 16 de març,  l’interpretarà Cesk Freixas, el reconegut músic que amb aquesta gira tanca una etapa en la seua carrera musical.  

Una primera actuació que obre el que esperem que sigui un llarg recorregut per a la difusió musical des de Bellvís i per a totes les terres de Lleida.