AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Segona sessió de cinexic

19/02/2024

Diumenge 18 de febrer, a la sala polivalent del Casal Cultural, de nou s’ha projectat la segona entrega del cicle de Cinema Xics. On s'han reproduït dues pel·lícules animades.

Durant la tarda van col·laborar amb el funcionament del cinema, les noies del servei comunitari de 4t d’ESO: l’Anna, l’Andrea, l’Aldara i la Jana.

Elles han escrit la crònica de les pel·lícules. Us deixem un petit resum:

La primera pel·lícula ha tractat sobre un grup d’amics d’animals, que tenien una màquina que els feia petits. El castor sense voler fer petit a un dels seus amics. Llavors perden a l’animalet que es va fer petit. El castor es fa amic d’una formiga i tots dos plegats passen moltes aventures. Arriben al cau de les formigues on troben a tots els seus amics. Però malauradament la formiga reina els atrapa, i el grup d’amics hauran de fer tot el possible per escapar.

I la segona pel·lícula tracta sobre un castor que vol viure aventures i els seus amics no tenen temps. De sobte, s’inunda el lloc on viuen i construeixen un vaixell per anar a veure un drac per si els i podia donar un nou lloc per viure. El drac els va dir que havien d’anar dins del mar, que allà trobarien un anell i que si l'alçaven, tots els seus somnis es farien realitat.

Els amics van anar mar a dins i van trobar l’anell, però quan el volien estirar van tenir problemes perquè va sorgir un remolí i van caure perquè la corda es va trencar. El remolí se'ls va emportar van aparèixer on vivien. Ja havia marxat l'aigua que havia inundat tot i van ser feliços perquè el somni de voler recuperar el seu lloc es va fer realitat. Però desgraciadament el llac on vivia la granota també havia marxat l'aigua, i tots els seus amics van fer el possible per recuperar el llac.

De nou els nens han participat en l’activitat i han omplert un dia més el passaport del cinema Xic.