AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Èxit de la primera edició del Festival Saó de Música de Bellvís: Renaldo & Clara tanquen el festival amb el seu encant de l’acústic

El Festival Saó de música de Bellvís es consolida com un esdeveniment imprescindible per als amants de la música i la bona companyia

21/04/2024

El Casal Cultural Sebastià Serrano de Bellvís va vibrar amb la música i l’entusiasme del públic durant la clausura de la primera edició del Festival Saó de Música. Renaldo & Clara van oferir una memorable actuació que va fer gaudir tot el públic assistents.

El duo Renaldo & Clara, conegut per la seva fusió de folk, rock i melodies introspectives, va sorprendre el públic amb un concert en format acústic. Acompanyats de guitarres i veus harmonioses, van interpretar cançons conegudes del seu repertori i del seu aclamat darrer àlbum La boca aigua. La connexió amb l’audiència va ser palpable, i els aplaudiments no van cessar fins i tot després de l’última nota.

El Festival Saó de Música de Bellvís ha comptat amb músics destacats de l’escena nacional i grups d’àmbit més local però tots ells han sabut estar a l’alçada i al nivell que el festival buscava: una proposta musical de petit format amb unes condicions acústiques immillorables i uns grups que connectessin amb un públic que busca música de qualitat.

Del festival cal destacar les actuacions del carismàtic Cesk Freixas que va acomiadar-se dels escenaris amb una actuació emotiva. Va repassar els grans èxits de la seva carrera, des de les cançons més íntimes fins als himnes que han marcat generacions.

També van brillar al Festival Saó, Selva Nua, el grup lleidatà que va presentar els seus nous senzills, oferint una proposta fresca i enèrgica. Meritxell Neddermann que va captivar amb la seva veu única i les cançons del seu últim àlbum, Suelta.

I Escorça, el grup local que va presentar-se al seu públic amb versions del territori, un repertori que va connectar amb el públic.

El Festival Saó es consolida

L’Ajuntament de Bellvís, que ha apostat fort per la música i la cultura amb aquest festival, ja està treballant en una segona edició per a l’any 2025, amb noves propostes musicals que continuaran situant la música de qualitat al centre, una programació eclèctica i un ambient festiu i distès que aproximi el públic als intèrprets.