AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

El cinema torna a Bellvís cada mes a través del Cicle Gaudí de cinema català

Bellvís recupera el cine i fomenta el cinema de producció catalana a través del Cicle Gaudí

07/04/2024

El Cicle Gaudí arriba a Bellvís i els Arcs amb la projecció mensual d’una pel·lícula actual de producció catalana a la Sala Polivalent del Casal Cultural Sebastià Serrano. El Cicle Gaudí és un projecte impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat i les diputacions catalanes que porta 10 pel·lícules catalanes l’any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori. La nova sala del Casal Cultural ens ofereix la possibilitat de fer arribar el cinema de qualitat al nostre poble, per això des de l’Ajuntament de Bellvís hem volgut aprofitar l’oportunitat que ens ofereix l’Acadèmia del Cinema Català per projectar pel·lícules algunes de les quals  aquest mateix any han estat premiades als premis Gaudí.

La voluntat que hi ha darrere aquesta iniciativa municipal i del projecte de l’Acadèmia és promoure el consum de cinema català, prestigiar la cinematografia feta als Països Catalans i fomentar un hàbit de consum en el públic, facilitant l’accés a les veïnes i veïns de Bellvís i els Arcs a les històries que més directament ens interpel·len.

El preu de l’entrada a la projecció és de 3 € per a qualsevol persona de Bellvís i els Arcs que estigui en qualsevol associació del nostre poble o el jovent amb Carnet Jove. L’entrada general sense aquest descompte és de 4,5 €

Iniciem el cicle amb la reconeguda i premiada pel·lícula “Saben aquel” el proper 14 d’abril a les 19 h. El film relata l’inici de la carrera i la creació del còmic Eugenio i, sobretot, la relació personal, sentimental i humana amb la seua esposa Conchita.