AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Cassoles de Sant Isidre 2023

22/05/2023

Aquest cap de setmana hem pogut gaudir d’una de les festes més tradicionals del nostre poble, Les cassoles de sant Isidre.

Una festa que aquest any ha recuperat tot l’esplendor amb el concurs de cassoles organitzat per l’Associació Juvenil l’Akuari.

De bon matí, les sis colles de joves que van participar al concurs van iniciar els preparatius de les seues cassoles i a les 12 van fer un vermut popular que va atreure molta gent a l’esplanada dels plataners. El concurs va ser renyit per la qualitat de totes les cassoles i finalment un exigent jurat va tenir el veredicte poc minuts abans d’iniciar el dinar.

Al dinar multitudinari al pavelló vam gaudir de les cassoles realitzades pels participants al concurs i de la cassola de la Comissió de Festes, realitzada pels cuiners de Bellvís que van fer un menjar exquisit que va triomfar entre els comensals. Les postres, com no podia ser d’altra manera, van ser Braç de Gitano de Bellvís.

I vam acabar la festa amb la música de l’orquestra Mediterrània.

Com sempre un fort agraïment a la Comissió de Festes per la magnífica organització de les cassoles, al Jovent de l’Akuari pel concurs de cassoles i el vermut popular, i sobretot als cuiners de la cassola de Bellvís, sempre disposats a fer poble i fer-nos gaudir d’un dels menjars tradicionals del nostre poble.