AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Treballs de millora i manteniment de la gespa natural del camp de futbol

06/07/2024

L'Ajuntament de Bellvís, fa un parell de mesos va contractar una empresa per dur a terme els treballs de millora i manteniment de la gespa natural del camp de futbol i pel manteniment del camp durant un any amb l'objectiu de garantir la millor qualitat.

Tot seguit es detallen les actuacions que s'hi duen a terme: s'inicia amb un tractament fitosanitari per l'eliminació de les plagues de cucs i al mateix temps d'herbes no desitjades, airejant el terreny per tal d'afavorir la penetració de l'aire i els nutrients.

A continuació, es llaura i ressembra la gespa mitjançant tractor amb sembradora per tal de repartir i dosificar la llavor de forma homogènia en tota la superfície.

I per finalitzar el recebat de la gespa, amb l'aportació de sorra sense matèria orgànica per tal d'anivellar i millorar la permeabilitat del sòl.

També s'han substituït part dels pivots de reg i s'ha incorporat un pluviòmetre pel control d'aquest. Justament una setmana després d'instal·lar dit pluviòmetre, aquest va desaparéixer, havent-lo de substituir de nou en nou.

I ès pels motius detallats que no es podrà accedir al camp de futbol fins a finals d'agost.

Aquestes actuacions es fan abans del començament de la temporada esportiva del Club de Futbol Bellvís perquè quan comenci la lliga tothom: ciutadania i entitats, puguin gaudir del camp en les millors condicions.